طرز تهیه سوپ قارچ خانگی

 طرزتهیه سوپ قارچ:

سوپ قارچ بسیار مقوی و خوشمزه می باشد  و برای تهیه این پیش غذای خوشمزه با ما همراه باشید.

مواد لازم سوپ قارچ:

        جو پرک               1 لیوان
        قارچ خرد شده      2 لیوان
        هویج                  3 عدد
        شیر                   2 لیوان
        سیر                   3 حبه
        سینه مرغ           1عدد
        خامه                  5 قاشق غذاخوری
        کره                    2 قاشق غذاخوری
        شوید.نمک.فلفل    به مقدار لازم

دستور تهیه سوپ قارچ:

اول نصف سینه مرغ رو با یه دونه پیاز درسته و زعفرون آبپز میکنم ،  کاملا که پخت پیاز و مرغ رو از توی قابلمه در میارم و سه تا هویج متوسط رو که نگینی خرد کردم میریزم توی همون قابلمه آب مرغ تا بپزه و بعد نصف قوطی کنسرو ذرت و نخود فرنگی و قارچ ارینجی نگینی خرد شده رو اضافه میکنم و میذارم با هم بپزن و سینه مرغ رو هم ریش ریش می کنم و بهشون اضافه می کنم تا خوب مزه هاشون بخورد هم برن و جا بیفته ، بعد از روی شعله برش میدارم و یکی دوساعت صبر می کنم تا سرده سرد بشه ، بعد دو قاشق آرد سفید رو توی یک لیوان شیر سرد میریزم و خوب هم میزنم و بعد میریزم توی قابلمه سوپ و همش میزنم و بعد میذارم روی شعله ده دقیقه با حرارت خیلی خیلی کم و هر از گاهی هم همش میزنم .


یادتون باشه در قابلمه رو نبندین .
اسمش سوپ خامه ای هست چون بافت خامه ای یا به اصطلاح کرمی داره  ولی توش  خامه نداره ، همونطوری که میبینید سبزیجات داخل سوپ شناور هستن و ته نشین نشدن .
اگر نگران رژیم غذاییتون نیستین میتونید قبل از پختن مرغ با یکم کره تفتش بدین ولی من توصیه نمی کنم 😐
نکته خیلی مهم اینکه ابدا به سوپتون چاشنی های ترش مثل آبلیمو یا آب نارنج اضافه نکنید چون شیر میبره و سوپ حالت خامه ایش رو از دست میده و دون دون میشه .
من وقتی مهمون دارم ، روز قبل سوپ رو تا مرحله قبل از اضافه کردن شیر آماده می کنم میذارم توی یخچال و ده دقیقه قبل از سرو از یخچال درمیارم شیر رو اضافه می کنم ،یه ترفند خیلی خوب برای صرفه جویی در وقت 

اگر از قارچ دکمه ای استفاده می کنید ورقه ای خردش کنید که خوشگل تر بشه ولی قارچ ارینجی خیلی درشته و من نگینیش کردم .
برای تهیه قارچ دارویی_خوراکی  ارینجی به پیجشون که روی عکس تگ کردم مراجعه کنید ، میتونید سفارش بدید براتون بفرستن .
برای درست کردن گریل تست و چیپس قارچ گوشه عکس دوقاشق سوپخوری روغن زیتون رو با یه حبه سیر رنده شده و فلفل سیاه و پودر آویشن و نمک  مخلوط کنید و با قلمو روی نون تست و قارچ ها بمالید بعد بذارید توی فر یا توی ماهیتابه بدون روغن تا کاملا طلایی و ترد بشن .

نظرات